maandag 21 mei 2012

Hoe kan u sponsoren?


Beste familie, vrienden en collega’s,

Met een groep vrienden, en met het sterretje van Imke in onze rug, lopen we dit jaar voor de tweede keer de 20 kilometer van Brussel! Met de Rozerood Runners lopen we op 27 mei 2012 door onze hoofdstad ten voordele van Villa Rozerood, een zorghotel aan zee voor gezinnen met een ernstig ziek kindje of een kindje met een handicap. Villa Rozerood biedt aan deze gezinnen een deugddoende en betaalbare zorgvakantie, in een warme plaats om met het gezin te genieten in een niet-medische context die toch in alle nodige zorgen kan voorzien – neem gerust eens een kijkje op: http://www.villarozenrood.be !

In onze tweede editie lopen we als joëlette-team de 20 kilometer van Brussel, samen met/rond/in een sportieve rolstoel (= joëlette)!

Met onze 20 kilometer van Brussel ‘en joëlette’ lopen we heel graag voor Villa Rozerood, en we hopen hierbij ook op jouw steun! Je kan onze joëlette-toer door de hoofdstad op twee manieren ondersteunen:

(a)  We verkopen Rozerood Runners-snoepzakjes, gevuld met heerlijke en kleurrijke snoepjes. Voor 5 € ontvang je een snoepzak: een puntzak om zelf uit te smullen of om uit te delen aan vrienden en familie! Bestel vóór zondag 27 mei het gewenste aantal snoepzakjes bij het teamlid dat je deze brief bezorgt. Wij zorgen dat je bestelling bij jouw teamlid belandt, die dan de levering verder met jou regelt.

(b)  Indien je ons graag per kilometer sponsort, stort dan het bedrag van jouw sponsoring rechtstreeks op het rekeningnummer van Villa Rozerood:

BE 02 0015 8044 4440 met vermelding van: ‘Rozerood Runners – jouw naam’.

(Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 €)

We hopen dat je mee het startschot wil geven voor onze 20 kilometer van Brussel op 27 mei!



Heel erg bedankt,



Rozerood Runners

Anneleen, Bernard, Dirk, Dominic, Evelyne, Filip, Katrien, Leen, Leen, Lotte, Lucia, Odette, Ruben, Ruth, Tim, Tine

Geen opmerkingen:

Een reactie posten